Ποιοι είμαστε

Ήταν Σάββατο βράδυ στις 26 προς 27 Οκτωβρίου του 2002 όταν το κινητό τηλέφωνο χτύπησε από τον Nicola: «μπες στο internet και χτύπα www.aiolikos-fans.gr είναι στον αέρα». Πέρασαν 10 χρόνια και ακόμα θυμάμαι την χαρά μας εκείνο το βράδυ. Το Μέσον να έρθει ο κόσμος πιο κοντά στην ΙΔΕΑ ή η ΙΔΕΑ να έρθει πιο κοντά στον κόσμο ήταν ζωντανό. Τα πρώτα SMS στάλθηκαν και τα πρώτα μέλη σιγά σιγά άρχισαν να καταγράφουν τις σκέψεις τους στο forum. Ήταν μια εποχή που μόνο το 5% των Ελλήνων χρησιμοποιούσε το internet και τα sites, πόσο μάλλον τα οπαδικά, ήταν μετρημένα στα δάχτυλα τους ενός χεριού. Στα χρόνια αυτά έγιναν πολλά και σε οπαδικό επίπεδο και σε αθλητικό. Το site ήταν όμως εκεί. Ιδιαίτερα στα δύσκολα! Στα δυσκολότατα, κρατούσε την σημαία ψηλά και την ΙΔΕΑ ζωντανή. Μέλη πέρασαν πολλά, ιδέες άπειρες, αγωνίες, χαρές, λύπες, αλήθειες, λάθη, πολλά. Αλλά αν μη τι άλλο όλα αυτά τα χρόνια τηρήσαμε τις αρχές μας. Τις αρχές που με βάση αυτές πορευθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ζητήσαμε την προβολή, δεν ζητήσαμε την εμπλοκή, δεν εκμεταλλευτήκαμε οικονομικά (το αντίθετο) την δύναμη του μέσου του site. Ήμασταν πάντα πιστοί στο:

 «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΙΟ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΝΗΣΙ. ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣ, ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ».

 Τα τελευταία 3 χρόνια ένας νέος χώρος ήρθε συμπληρωματικά του aiolikos-fans να καλύψει νέες ανάγκες  με chat και live πληροφόρηση. Το aiolikosmytilinis.blogspot.gr κατέκτησε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των φιλάθλων και όχι μόνο της ομάδας. Συγκέντρωσε και αυτό με την σειρά του μοναδικό υλικό σχετικά με την ΙΔΕΑ και αποτέλεσε σημείο αναφοράς με την εξαιρετική δουλειά του Σταύρου...

 27 Οκτωβρίου 2012! Στην ίσως δυσκολότερη περίοδο της ομάδας, της χώρας και της κοινωνίας από τότε που έχουμε μνήμες, οι 2 αυτοί χώροι ενώνουν την δυναμική τους, την όρεξη τους και την τεράστια αγάπη τους για την ΙΔΕΑ που λέγεται ΑΙΟΛΙΚΟΣ κάτω από την ίδια στέγη: το NEO aiolikos-fans.gr!!!

ONicolas και ο Dimi3 είναι πλέον μαζί με τον Stavro και τον Costa2by4 (σε όποια σειρά θέλετε βάλτε τους) στον νέο χώρο με τα ίδια πιστεύω και τις ίδιες αρχές.

Πέρα από τα παραπάνω με την κίνηση αυτή θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα. Ο κόσμος του ΑΙΟΛΙΚΟΥ αξίζει και δικαιούται τα καλύτερα. Τον καλύτερο χώρο να επικοινωνεί καθημερινά, την καλύτερη διοίκηση, την καλύτερη ομάδα, την καλύτερη αντιμετώπιση. Σε μια εποχή που κυριαρχεί η ανηθικότητα, η “pizza”, το «μάτι», η γυφτογκλαμουριά, εμείς «επενδύουμε» στην αξία, στην ΙΔΕΑ, σε αυτό που οδηγεί την ψυχή και την καρδιά μας εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

Αγκαλιάστε, σεβασθείτε, χρησιμοποιήστε, διαδώστε την ύπαρξη αυτού του χώρου και πάνω απ όλα προσθέστε ΑΞΙΑ σε αυτό που όλοι αγαπάμε, τον ΑΙΟ.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

aiolikos-fans.gr