Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ.Α.Α.

Ο ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΆΘΛΩΝ ΑΙΟΛΙΚΟΎ ΑΘΉΝΑΣ ΕΞΈΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ :
Το μίνι πρωτάθλημα των έντεκα αγωνιστικών που επέβαλε η Ε.Π.Ο. στις ομάδες τελείωσε και μας αφήνει για άλλη μια χρονιά στο χάος της ανυποληπτης γ' εθνικής με την πίκρα ζωγραφισμένη στα χείλη. Η προσπάθεια έγινε αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα μας έστελνε στα μπαράζ τα λάθη που στοίχησαν στην απώλεια της πρώτης θέσης στη βαθμολογία ήταν και διοικητικά και αγωνιστικά, διοικητικά γιατί η παραμονή του πρώτου προπονητή του κυρίου Πέτροβιτς δεν φάνηκε ικανή να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα όπου στο σύντομο χρονικό διάστημα που κάθησε στον πάγκο μόλις στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα είχε μείνει πίσω πέντε βαθμούς πίσω,από τον πρωτοπόρο μέχρι τότε Αίαντα Σαλαμίνας,με την πρόσληψη του νέου προπονητή του κυρίου Παπασπύρου η ομάδα έπαιξε ένα αγώνα στο Κερατσίνι η νίκη ήρθε αλλά η διαφορά στη βαθμολογία δεν μειώθηκε μείναμε όμως ζωντανοί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και την πεντάμηνη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω της πανδημίας μας βρήκε πρωταθλητές στις μεταγραφές με ένα ρόστερ ικανό να ανατρέψει την εις βάρος μας κατάσταση όμως αγωνιστικά η ομάδα δεν τράβαγε ο αγώνας με τη Μικρασιατική Χίου κερδιθηκε μόλις στο τελευταίο λεπτό, αλλά και η ήττα σταθμός στην Κώ σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες μας έδειξαν ότι οι δυνατότητες της ομάδας ήταν περιορισμενες, όμως από εκεί και μετά με πέντε συνεχόμενες νίκες έφερε την ομάδα μας στη λήξη του πρωταθλήματος ισόβαθμη με τη Θύελλα Ραφήνας όπου χάθηκε η πρωτιά στη διαφορά τερμάτων. Εμείς θα παραμείνουμε δυνατοί και πιστοί σε αυτή την ομάδα που έχουμε αγαπήσει από μικρά παιδιά και θα είμαστε δίπλα τους ότι και αν συμβεί. Τα χρόνια ανομβρίας είναι πολλά και ο κόσμος έχει γίνει απαιτητικός. Ευχόμαστε να μη γίνουν και του χρόνου τα ίδια φετινά λάθη επιθυμία όλων μας είναι το καλοκαίρι να δούμε στελέχωση της ομάδας όπου σε οποιαδήποτε όμιλο και αν αγωνιστεί να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορι.
ΑΙΟ ΘΥΜΉΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΉ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Σ.Φ.Α.Α. 1984

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ - 8ος ΟΜΙΛΟΣ (αποτελέσματα - βαθμολογία) ΤΕΛΙΚΗ

Για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στον 8ο όμιλο, τα αποτέλεσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής :

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

11η αγωνιστική και τελευταία στον 8ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, με τον ΑΙΟΛΙΚΟ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ακράτητο  ---->

Στις 17:00 ο αγώνας με Ακράτητο

Σύμφωνα με απόφαση της Ε.Π.Ο. όλοι οι αγώνες της τελευταίας 11ης αγωνιστικής, θα ξεκινήσουν στις 17:00.

Ο Νικολάου σφυρίζει με Ακράτητο

Ανακοινώθηκαν ο διαιτητής και οι βοηθοί που θα διευθύνουν τον αγώνα Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, ανάμεσα στον Ακράτητο και τον ΑΙΟΛΙΚΟ, και είναι οι εξής :

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Νικολάου Σπ. (ΑΘΗΝΩΝ)

Α' ΒΟΗΘΟΣ : Μουτάφης Αντ. (ΚΥΚΛΑΔΩΝ)

Β' ΒΟΗΘΟΣ : Χρυσέλης Γεω. (ΞΑΝΘΗΣ)

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ : Τριανταφυλλίδης Θεοδ. (ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ - 8ος ΟΜΙΛΟΣ (αποτελέσματα - βαθμολογία - επόμενη αγωνιστική)

Για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στον 8ο όμιλο, τα αποτέλεσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής :

Σελίδες