ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ.Α.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Σ.Φ.Α.Α.) :

Ο ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
« Χαιρετιζουμε και ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλη την οικογένεια του Αιολικού και ιδιαίτερα στη διοίκηση για το πολύ δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει φέτος να το βγάλουν σε πέρας, ώστε το όνειρο των απανταχού φιλάθλων μας για άνοδο να γίνει πραγματικότητα.
Όσο για τους παίκτες μας τους ευχόμαστε καλή δύναμη να είναι προσηλωμένοι,πειθαρχημένοι και αγωνιστικά έτοιμοι για το μαραθώνιο που τους περιμένει και με τις ευχές όλων μας για ένα ιδανικό ξεκίνημα με νίκη μέσα στην Ελευσίνα.
Όσο για εμάς θα είναι η χειρότερη οπαδικη χρονιά τουλάχιστον όπως εξελίσσεται αφού για πρώτη φορά στα χρονικά δεν θα μπορούμε να δούμε από κοντά την αρρώστια μας,τη καψούρα μας την ανάσα μας και την πνοή μας. Ας είναι όμως χαλάλι, μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και όλοι μαζί παίκτες, προπονητής, διοίκηση, φίλαθλοι αγκαλιάσμενοι να πανηγυρίσουμε την άνοδο μας.
Φίλοι του Αιολικού πριν από δύο μήνες έχασε τη ζωή του ένας από τους πιο αγνούς φίλους της αγαπημένης μας ομάδας, ήταν ο Παναγιώτης Καραγρηγοριου όπου λίγοι τον ήξεραν με το όνομα του γιατί δεν ήταν στο κάγκελο αλλά ήταν πιστός οπαδός και είχε έρθει σε πολλές εκδρομές με το πούλμαν να φανταστείτε ότι η ημέρα του ξεκίναγε με τον Αιολικό και κοιμόταν με τη λέξη Αιολικός.
ΓΕΙΆ ΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕ.
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ. »